Bystyret 13. juni 2019

PS 56/19: Heltid i nye Lindesnes

Bystyret i Mandal vedtok 15.09.16 at det skulle opprettes et heltidsprosjekt ledet av en prosjektleder i 100 prosent stilling. Prosjektet skulle primært gå over 5 år, med en heltidsansatt prosjektleder engasjert for 2 år. Etter 2 år skulle behovet for forlengelse av ressurser til prosjektledelse vurderes.

Prosjektet i Mandal kommune har pågått i 2 år pr. august 2019, og er i ferd med å fases ut i sin nåværende form. Pilotprosjektene fortsetter i driften, men prosjektlederfunksjonen opphører. Fellesnemnda for nye Lindesnes vedtok 07.12.18 at det skulle arbeides videre med heltid i ny kommune. Arbeidet skal organiseres under stabsfunksjonen personal og organisasjon som et prosjekt fra 01.01.20, med en varighet på to år. Fortrinnsvis ledet av en prosjektleder, som har sin faste stilling i kommunen. På grunn av arbeidet med innplasseringer av ansatte i nye stillinger, har det så langt ikke vært anledning til å få dette på plass.