Bystyret 7. mars 2019

RS 9/19: Endringer i inndeling i lensmanns- og politistasjonsdistrikter i Agder politidistrikt

Lindesnes, Mandal og Marnardal kommuner slås sammen til nye Lindesnes kommune. Alle kommunene dekkes i dag av Lindesnes politistasjonsdistrikt som ikke gir behov for grensereguleringer. Tjenestested vil være i Mandal. Men politistasjonsdistriktet vil bli berørt ved at ansvaret for Åseral og Hægebostad overføres til Farsund og Lyngdal lensmannsdistrikt.

Politidirektoratet har besluttet at når Lyngdal og Audnedal kommuner slås sammen, skal den nye kommunen dekkes av Farsund og Lyngdal lensmannsdistrikt. I tillegg overføres Åseral og Hægebostad kommuner fra Lindesnes politistasjonsdistrikt til Farsund og Lyngdal lensmannsdistrikt.

Virkningstidspunktet settes til 1. januar 2020.

Glenn Faannessen

Denne tjenesten leveres av Metro Sør på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2018. Metro Sør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.