Bystyret 7. mars 2019

Ny felles kommuneplan for Lindesnes 2020 – 2032

Kommuneplanen er en overordnet og strategisk plan for utviklingen av kommunen, og det lages nå en helt ny samfunnsdel som inneholder mål og retningsvalg for utviklingen av nye Lindesnes.

Utkast til kommuneplanens samfunnsdel er nå sendt til kommunestyrene i Lindesnes og Marnardal, og bystyret i Mandal. Kommuneplanen ser 12 år fram i tid og setter overordnede mål og strategier for kommunen – både som organisasjon og samfunn. Planen bygger på kunnskap og erfaringer fra Lindesnes, Mandal og Marnardal kommuner.

Bystyret fikk en presentasjon av utkastet og ble invitert til å komme med innspill.