Bystyret 20. september 2018

PS 83/18: Politisk saksbehandling nye Lindesnes

Arbeidsutvalget i nye Lindesnes har etterspurt en sak om delegasjon til fellesnemnda og om fellesnemndas rolle i forhold til rådmennene i saker som må behandles i det enkelte kommunestyre.

Fellesnemndas anbefaling er at de har innstillingsretten til kommunestyrene i saker som gjelder kommunesammenslåingen. Saken legges fram for kommunestyret for å få en prinsipiell avgjørelse på spørsmålet om innstillingsrett og myndigheten til fellesnemnda. For å forenkle, blir bystyret i Mandal omtalt som kommunestyre i saken.

Glenn Faannessen

Denne tjenesten leveres av Metro Sør på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2018. Metro Sør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.