Bystyret 20. september 2018

PS 79/18: Kartlegging og verdisetting av friluftslivsområder

I oktober 2015 kom det en invitasjon fra Vest-Agder fylkeskommune om å delta i prosjektet «Kartlegging og verdisetting av friluftslivsområder». Formålet er å styrke dokumentasjon og kunnskapsgrunnlag knyttet til friluftslivsinteresser i kommunene. Resultatet er først og fremst et verktøy for arealplanlegging og utviklingsarbeid.I januar 2016 vedtok bystyret at Mandal kommune skulle starte opp med kartlegging og verdisettting av friluftslivsområder i tråd med saksfremlegget. På forrige møte ble kartleggingen og verdisettingen lagt frem som en referatsak.

Den 14. august ble det holdt et møte med landbruksrådet og kystgrunneierlaget har fått forespørsel om de ønsker nytt møte i saken, men har foreløpig ikke respondert på det.

Glenn Faannessen

Denne tjenesten leveres av Metro Sør på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2018. Metro Sør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.