Bystyret 20. september 2018

PS 70/18: Behandling av innbyggerinitiativ for bevaring av «Bådhuset»

Med bakgrunn i innbyggerinitiativ som har kommet til kommunen legges denne saken frem for bystyret for behandling. Via løsningen «minsak.no» har kommunen fått spørsmål om å ta opp muligheten for å bevare Bådhuset på Nedre Malmø. Bygget er også kjent som Arne Damman-bygget.

Initiativtakerne ønsker at bygget «Bådhuset» skal bevares med fasader og særpreg mest mulig som i dag. De ønsker bevaring gjennom bruk av bygget for å fortsatt ha bygg langs elva som vitner om historien i Mandal.

Bygget er en del av reguleringsplan for Nedre Malmø. Det er fattet vedtak gjennom flere ledd i planprosessen. Reguleringsplanen er vedtatt og er i ferd med å bli realisert gjennom detaljreguleringer og tillatelser til tiltak for nye bygg og riving av gamle bygg.

Glenn Faannessen

Denne tjenesten leveres av Metro Sør på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2018. Metro Sør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.