Bystyret 14. juni 2018

PS 64/18: Rapport forvaltningsrevisjon – Realistisk budsjettering av Mandal sykehjem

Kommunerevisjonen Vest, Vest-Agder IKS har på oppdrag fra kontrollutvalget i Mandal gjennomført forvaltningsrevisjon av budsjettering i enhet for institusjons- og forebyggende tjenester.

Følgende problemstilling har lagt til grunn for prosjektet:

1. I hvilken grad er budsjettet realistisk for enhet for institusjons- og forebyggende tjenester i Mandal kommune?
  2. I hvilken grad brukes årsbudsjettet som styringsverktøy i den løpende drift?
  3. I hvilken grad iverksettes tiltak når utgiftene overstiger vedtatt budsjett?

Se saksdetaljer.

Glenn Faannessen

Denne tjenesten leveres av Metro Sør på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2018. Metro Sør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.