Bystyret 14. juni 2018

PS 63/18: Avtale om Lindesneslosen i Lindesnes, Mandal og Marnardal

Kommunene i Lindesnesregionen i samarbeid med NAV-stat og Vest-Agder Fylkeskommune, startet i 2014 et prosjekt kalt Lindesneslosen. Målsettingen med prosjektet var å prøve ut spesielle metoder for oppfølging av ungdom som hadde falt ut eller stod i fare for å falle ut av jobb eller opplæring.

Metodene som ble brukt heter Supported Employment og Supported Education. Undertegnede vil ikke gi seg ut å forklare innholdet i dem.

Prosjektet ble finansiert med midler fra Arbeids- og velferdsdirektoratet, Barne- og familiedepartementet., Sørlandets kompetansefond, Fylkesmannen, NAV, Lindesnesfondet og kommunene i regionen.

Se saksdetaljer.

Glenn Faannessen

Denne tjenesten leveres av Metro Sør på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2018. Metro Sør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.