Bystyret 14. juni 2018

PS 58/18: Støtte til etablering av rigghavn og opparbeidelse av nytt næringsareal

Global Ocean Technology (GOT), som Tor Henning Ramfjord, Leif Hübert og Endre Glastad står bak har kjøpt opp store deler av Båtservice-konsernet. Dette gjelder bl.a. Båtservice sitt anlegg på Gismerøya og Båtservice Contracting.

Den 30. mai mottok Mandal kommune en søknad fra GOT om kommunalt bidrag i forbindelse med fylling i sjø og etablering av rigghavn.

Som de skriver i søknaden har det i flere omganger vært gjort forsøk på å få i gang rigghavn og offshorerelatert virksomhet på Gismerøya. Etter at Mandal Rigghavn prosjektet ble parkert, har Båtservice jobbet frem alternative løsninger, men uten å ha mulighet til å ta investeringene i forkant av et konkret prosjekt. GOT skriver at Båtservice har vært nær uttelling flere ganger, men dessverre har bygging av pullerter og annen nødvendig infrastruktur hatt for lang byggetid til å komme i mål. Siste prosjekt glapp for dem i januar på grunn av at infrastruktur ikke var på plass.

Tidligere i møtet holdt Tor Henning Ramfjord en informasjonsbolk rundt selskapet.

Se saksdetaljer.

Glenn Faannessen

Denne tjenesten leveres av Metro Sør på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2018. Metro Sør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.