Bystyret 20. april 2017

PS 39/17: Framtidas helse- og omsorgstjenester i Mandal kommune

Under behandlingen av økonomirapporten i 2016 vedtok bystyret at det var bekymret for økonomien i Helse og Omsorg.

På bakgrunn av dette vedtaket ble det lyst ut en anbudskonkurranse om å utarbeide en situasjonsrapport for området Helse og omsorg som skulle kartlegge dagens situasjon, og brukes som et styringsdokument for «å rigge Mandal for fremtiden».

Følgende bestilling ble gitt:

• Analyse av dagens situasjon og driftsmodell.
  • Beskrive fremtidens situasjon/behov
  • Beskrive mulige fremtidige driftsmodeller med kostnadsberegninger som inkluderer behov for bygningsmasse/-type (gjenbruk vs. nybygg)

Mulig effektiviseringspotensial vil være en viktig del av konklusjonen i rapporten.