Bystyret 16. mars 2017

Interpellasjon ved repr. Kirsten Huser Leschbrandt, H «Slutt på driftstilskudd til fysioterapeuter»

Interpellanten viser til at når en fysioterapeut med driftstilskudd slutter, vil driftstilskuddet bli tildelt fysioterapeuter som har mindre %-tilskudd i kommunen; og ikke lyses ut og tildeles ny fysioterapeut. Dette for å opprette 100% stillinger i kommunen.

Interpellanten synes det er en dårlig utvikling for kommunens innbyggere, også for en kommune med svak økonomi.

Interpellanten spør om ordføreren vil se på saken og gjøre noe positivt for kommunens innbyggere med stort behov for fysikalsk behandling.