Bystyret 16. februar 2017

Tilbake til arkiverte møter

PS 17/17: Omdisponering fra tennis til fotball i Idrettsparken

PS 17/17: Omdisponering fra tennis til fotball i Idrettsparken

Mandal kommune har mottatt søknad fra Mandalskameratene om tillatelse til å anlegge 9’er kunstgressbane der det i dag er 4 tennisbaner. Dette er i henhold til Hovedplan for Idrettsparken i Mandal, vedtatt desember 2007.

Hovedplan for Idrettsparken er ikke et juridisk plandokument etter plan- og bygningsloven, men et verktøy for planlegging og best mulig utnyttelse av området.

Mandalskameratene (MK) finansierer banen selv, og har søkt spillemidler til bygging av 9’er kunstgressbane i Idrettsparken. MK ber kommunen om forskuttering av spillemidlene på 1,2 mill. MK presiserer at gjennomføringen av prosjektet ikke er avhengig av tilsagn på dette.

Hovedplan for Idrettsparken fra 2007 viser 2 nye tennisbaner nord i Idrettsparken. Det er krefter i Mandal som ivrer for å etablere en tennisklubb og flere av våre nabobyer har et oppsving i tennisinteressen. For å kunne arrangere tennisturneringer og lagkamper må man ha minst 2 tennisbaner.

Ansvarlig redaktør:
Svanhild Eid

Teknisk ansvarlig:
Alf Otto Fagermo

Denne tjenesten leveres av Radio Metro Sørlandet på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2019. Radio Metro Sørlandet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo