Bystyret 15. desember 2016 (Budsjett)

PS 159/16: Mandal Havn KF Budsjett 2017

Forslag til budsjett ble behandlet i havnestyrets møte 12.10.2016, og saken ble utsatt i påvente av en juridisk betraktning om byggherreansvar i forbindelse med bygging av ny tømmerkai. Korrigert budsjett legges med dette frem for havnestyret.

Mandal Havn KF er Mandal kommunes heleide foretak som har til oppgave å planlegge, utvikle og drifte havnevirksomheten i kommunen.

Havnestyret skal ifølge vedtektene blant annet sette opp delmål, legge opp strategier, fremskaffe nødvendig beslutningsmateriale for bystyret og utøve styringen gjennom de enkelte driftsår.