Bystyret 20. oktober 2016

PS 123/16: Ny arbeidsgiverstrategi for Mandal kommune

KS definerer arbeidsgiverpolitikk som de holdninger og verdier som arbeidsgiver står for og praktiserer overfor medarbeiderne. Arbeidsgiverpolitikken synliggjør arbeidsgivers konkrete evne til å frigjøre den menneskelige energien i organisasjonen.

Mandal kommune har en arbeidsgiverpolitikk som ble vedtatt av bystyret under budsjettmøtet i 2009. Kommunens rammebetingelser er i kontinuerlig endring og man står nå overfor en kommunereform. Mandal kommune har også vedtatt en ny kommuneplan som kan ha betydning for arbeidsgiverpolitikken. Rådmannen legger derfor frem en sak om utarbeidelse av en arbeidsgiverstrategi for Mandal kommune til erstatning for gjeldende arbeidsgiverpolitikk.