Bystyret 19. mai 2016

PS 66/16: Halse Eiendom AS – Videre bruk av selskapet

Oppgavene og formålet til Halse Eiendom AS har tidligere vært diskutert etter at selskapet ble opprettet i 2004 som et kommunalt eiendomsselskap med formål å erverve og drive eiendomsutvikling i kommunen.

Siden 2011 har Halse Eiendom AS hatt hotellutbyggingen på Malmø som en av sine hovedoppgaver. Og under bystyrets siste behandling av saken rundt hotellet, ble det vedtatt at ordføreren og eiendomsselskapet fikk ansvaret for den videre prosessen mot hotellinvestorer på Malmø for utvikling av hotelltomta.