Bystyret 21. april 2016

PS 58/16: Revisjon av vedtektene for Lindesnesregionen

Siden våren 2013 har hver av kommunene hatt 2 politiske representanter i Lindesnesrådet i stedet for én. Det har vært opp til kommunene selv å avgjøre hvem som skulle være representant nr. 2 i tillegg til ordfører, men ofte har det vært en representant for opposisjonen.

Økningen fra én representant til to har gitt en sterkere forankring og forbedret kommunikasjon mellom kommunene og regionrådet. Bystyret valgte i desember Inga Fjeldsgaard som medlem med Christoffer Westermoen som varamedlem.