Bystyret 21. april 2016

Tilbake til arkiverte møter

PS 51/16: Bevilgning og forskuttering til 9’er kunstgressbane i Idrettsparken

PS 51/16: Bevilgning og forskuttering til 9’er kunstgressbane i Idrettsparken

Mandal kommune har mottatt søknad fra Mandalskameratene om bevilgning og forskuttering av midler til bygging av 9’er kunstgressbane i Idrettsparken på Vestnes. Dagens ene kunstgressbane i Idrettsparken, som ble rehabilitert i 2013, har for liten kapasitet i forhold til behovet.

MK har ca. 750 medlemmer med 550 barn og unge fra 6 til 19 år som kun har en kunstgressbane i Idrettsparken å trene på. Antallet guttespillere er stabilt mens antall jentespillere er i sterk vekst. Beregninger foretatt av Norges Fotballforbund viser et behov for ytterligere to kunstgressbaner pr. dags dato.

En ny 9’er kunstgressbane vil frigjøre noen av de 24 treningstimer MK har i Mandalshallen, Ime, på Vassmyra og på Frøysland. MK har søkt spillemidler til bygging av kunstgressbanen i 2016 og bystyret har vedtatt prioritert handlingsprogram for søknadene 2016.

Det ble besluttet å ta et kjapt fraksjonsmøte for å komme frem til forslag det kunne stemmes over. Det kommer da under.

Ansvarlig redaktør:
Svanhild Eid

Teknisk ansvarlig:
Alf Otto Fagermo

Denne tjenesten leveres av Radio Metro Sørlandet på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2019. Radio Metro Sørlandet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo