Bystyret 18. februar 2016

PS 14/16: Søknad om opptak av skjellsand – Forlengelse av eksisterende konsesjoner

I 2009 behandlet Mandal bystyre en søknad om skjellsandopptak og vedtok at de ikke ville motsette seg at det skulle gis konsesjon for opptak av inntil 25 000 kubikkmeter skjellsand per år i en periode på 3 år. I 2011 ble konsesjonen forlenget for Boston AS til 30. april 2016.

Nå har selskapet søkt om å forlenge konsesjonen med ytterligere fem år. Fylkeskommunen har sendt søknaden på høring bl.a. til Mandal kommune.