Bystyret 18. februar 2016

Interpellasjon ved repr. Kirsten Huser Leschbrandt, H, «Walvicks båtbyggeri»

Interpellanten viser til et innlegg i Lindesnes Avis kalt «Arbeidsplass eller kulespill». Innlegget gjaldt Walvicks båtbyggeri og innsenderen utfordret kommunen til å gjøre en innsats for å gi verftet levelige vilkår.

For å drive denne bedriften er det nødvendig med uteplass for blant annet å sette en båt på land i forbindelse med reparasjoner og lignende.
Tidligere fikk verftet leie et lite område av kommunen til dette formålet, men nå er det lagt ut en liten plen og en bane for kulespill slik at tilgang fra vei er umulig.

Interpellanten spør hva ordføreren kan gjøre for å gi de levelige arbeidsforhold igjen.