Bystyret 21. januar 2016

PS 9/16: Kartlegging av friluftsområder i Mandal kommune

I «Nasjonal strategi for et aktivt friluftsliv» er det et mål om at flest mulig kommuner i Norge skal ha kartlagt og verdsatt sine friluftslivsområder innen 2018. Dette følges opp i Regional plan for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet 2014-2020 hvor Fylkestinget har vedtatt målet om at «Alle kommuner i Vest-Agder skal ha kartlagt og verdisatt sine friluftslivsområder innen 2018».

Vest-Agder fylkeskommune har nå invitert alle kommuner i fylket til å sette i gang et arbeid med å kartlegge og verdisette friluftslivsområder i sin kommune. Arbeidet vil være en del av den nasjonale satsingen for å styrke kunnskapsgrunnlaget knyttet til friluftslivsinteresser. 17 fylker og rundt 200 kommuner har allerede satt i gang eller ferdigstilt et slikt arbeid.

Glenn Faannessen

Denne tjenesten leveres av Metro Sør på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2018. Metro Sør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.