Bystyret 21. januar 2016

PS 3/16: Halse eiendom – Hotell på Malmø – Forslag til videre arbeid

Etter at bystyret i juni vedtok at kommunene skulle benytte sin rett til å kansellere salget av aksjene i Malmø Hotelleiendom AS, har Malmø Utvikling ikke fått forlenget fristen til å kunne etablere hotell på tomta på Malmø. Kommunen står nå fritt til å samarbeide med hvem som helst for å etablere hotell på tomta regulert til hotellformål.

Malmø Utvikling AS vil fortsatt ha rett til å utvikle områdene O3, O5 og O6 som i vedtatt reguleringsplan er regulert til bolig/forretning/kontor. Saken skulle egentlig bli behandlet i oktober, men har blitt utsatt to ganger blant annet på grunn av tid.

Det ble besluttet å ta en pause midt i behandlingen for å avholde gruppemøter. Etter pausen ble det klart at det hadde kommet inn noen forslag som det skulle voteres over.