Bystyret 17. desember 2015

PS 182/15: Prioritert handlingsprogram for idrett og friluftsliv 2016 – 2019

I 2015 mottok kommunen tilsagn om kr 1 million i spillemidler for Speilen kunstgressbane. Dette anlegget er ute av søkerlista for 2016. Tilskuddet utbetales etter at revidert regnskap er godkjent at fylkeskommunen. Bystyret behandler hvert år prioritert handlingsprogram. Prioritert handlingsprogram skal være nøyaktig knyttet til de investeringene som ligger inne i økonomiplanen 2016 – 2019.

I Vest-Agder er det ca. 4 års etterslep på utbetaling av spillemidler grunnet manglende midler fra staten.