Bystyret 22. oktober 2015

PS 135/15: Halse Eiendom AS – Hotell på Malmø – Forslag til videre arbeid

Malmø Utvikling AS søkte Mandal kommune om forlenget frist for etablering av hotell på Malmø, jfr rammeavtale inngått mellom Mandal kommune, Malmø Utvikling, Halse Eiendom og AF Buen datert 15.12.2009.

Under bystyremøtet i juni ble det vedtatt at Mandal kommune ønsker å benytte sin rett til å kansellere salget av aksjene i Malmø Hotelleiendom AS. Dette medfører at Malmø Utvikling ikke har fått forlenget fristen og at kommunen nå står fritt til hvem en ønsker å samarbeide med om etablering av hotell på tomta regulert til hotellformål.