Bystyret 22. oktober 2015

Tilbake til arkiverte møter

PS 134/15: Mulighetsstudie Sjøsandsleiren

PS 134/15: Mulighetsstudie Sjøsandsleiren

I snart 27 år har Mandal kommune hatt en leieavtale med Sjøsanden Feriesenter om utbygging og drift av turistanlegg i Sjøsandsleiren. Avtalen har medført at utbygger bygget campinghytter/ferieleiligheter etc., samt opprettet faste innretninger. 

Leieavtalen ble tegnet for en periode på 30 år, med en mulighet for forlengelse i ytterligere 10 år. Kommunen må innen 2. mars 2016 informere feriesenteret om leieavtalen skal sies opp etter de 30 årene. En oppsigelse vil da gjelde fra mars 2019. Dersom avtalen ikke sies opp innen fristen har feriesenteret krav til å forhandle om ny avtale. Bystyret har i juni og september hatt Sjøsanden oppe som tema og det ble foreslått i juni at det måtte søkes om midler til en mulighetsstudie for Sjøsandsleiren. Nå skal bystyret ta stilling til hvor mye som skal gis.

Ansvarlig redaktør:
Svanhild Eid

Teknisk ansvarlig:
Alf Otto Fagermo

Denne tjenesten leveres av Radio Metro Sørlandet på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2019. Radio Metro Sørlandet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo