Bystyret 10. september 2015

Tilbake til arkiverte møter

PS 115/15: Balløkke og lekeplasser Nye Vestnes

PS 115/15: Balløkke og lekeplasser Nye Vestnes

I forbindelse med utbyggingen på Nye Vestnes (tidligere Båtservice) ble det inngått utbyggingsavtale mellom Tomteselskapet AS og Mandal kommune. Det er avtalt at Mandal kommune skal bygge balløkka som er et av rekkefølgekravene i reguleringsplanen. Dette ble gjort for å heve kvaliteten fra en tradisjonell kvartalslekeplass med grusdekke til en bane tilsvarende den som er etablert på Speilen.

Mandal kommune har plikt til å iverksette bygging av balløkka senest 1 år etter at 2,5 mill. er innbetalt til kommunen.
Grensen på 2,5 mill. ble passert 15.7.2014. Arealet ble våren 2015 klargjort ved at trærne ble fjernet, samt at ytterligere grunnundersøkelser med geoteknisk rapport ble satt i bestilling.
Grunnundersøkelsene dro ut i tid grunnet manglende tilgang til borerigg. Nå har saken blitt behandlet på nytt i driftsstyret og det er opp til bystyret å si seg enig i innstillingen. Inga Fjeldsgaard fra Arbeiderpartiet orienterer om saken.

Det ble besluttet å ta en pause før voteringen. Her er selve voteringen.

 

Ansvarlig redaktør:
Svanhild Eid

Teknisk ansvarlig:
Alf Otto Fagermo

Denne tjenesten leveres av Radio Metro Sørlandet på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2019. Radio Metro Sørlandet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo