Bystyret 18. juni 2015

PS 99/15: Høring – Finansiering av private barnehager

Utdanningsdirektoratet viser til et oppdragsbrev fra kunnskapsdepartementet om utredning av modeller for finansiering av ikke-kommunale barnehager og utarbeidelse av tilhørende forskrifter. Utdanningsdirektoratet har derfor lagt frem høringsnotat til to alternative modeller for finansiering av private barnehager.
Det sentrale spørsmålet i høringen er hvilken av de to alternative finansieringsmodellene som bør innføres. Valget av finansieringsmodell kan blant annet påvirke eierstrukturen i barnehagesektoren og i hvilken grad hensynene bak rammefinansiering ivaretas.

Glenn Faannessen

Denne tjenesten leveres av Metro Sør på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2018. Metro Sør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.