Bystyret 18. juni 2015

PS 98/15: Lindesnesregionens handlingsplan for likestilling og likeverd

Regionalt likestillingsutvalg har utarbeidet forslag til Lindesnesregionens handlingsplan for likestilling og likeverd. Forslaget ble lagt fram for behandling i Lindesnesrådets møte i april, men de valgte å utsette saken fordi de ønsker innspill til planforslaget.
Målet med handlingsplanen, som bygger på LIM-planen 2015-2027, er å angi hva Lindesnesregionen skal prioritere på området i årene framover. Handlingsplanen skal være praktisk og konkret med muligheter for oppfølging og resultatvurdering, gi signaler i forhold til økonomiske bevilgninger og søknader om ekstern støtte til tiltak. Varaordfører Even Tronstad Sagebakken fra Arbeiderpartiet orienterer om saken.