Bystyret 18. juni 2015

PS 92/15: Kommunale eiendommer mai 2015

Som følge av vedtak i bystyret som har blitt gjort tidligere har rådmannen også i år ajourført en oversikt over kommunale eiendommer, slik disse fremgår i matrikkelen i mai 2015. Rådmannen har også denne gang gjort en opplisting av de eiendommer som det nå kan være naturlig å legge ut for salg, der de enkelte objekter er kommentert hver for seg. Separate objekter med eget gnr/bnr, kan uten en for omfattende prosedyre, oversendes megler for salg på det åpne marked. Hanne Merethe Nøding fra Arbeiderpartiet orienterer om saken.