Bystyret 18. juni 2015

PS 89/15: Integreringsplan for Mandal kommune

På bakgrunn av strateginotat Strategi for enhetlig og koordinert integreringsarbeid, er det utarbeidet Integreringsplan for Mandal kommune. Planens overordnede mål er å sørge for en struktur som sikrer en helhetstenkning for arbeidet med integrering, samt sikre at oppfølging av den enkelte er godt koordinert. Planen skal primært gjelde for bosatte flyktninger. Det ble først en orientering ved saksordfører før lederen av Nav Mandal gjorde en full orientering og svarte på spørsmål fra salen.

Bystyret tok en pause i møtet i behandlingen av denne saken. Her er resten av behandlingen og ikke minst den endelige voteringen.