Bystyret 19. mars 2015

PS 24/15: Kommuneplan for Mandal 2015-2027

Under planutvalgets møte 1. september 2014 ble det sendt ut et høringsutkast for kommuneplan for Mandal i perioden 2015 til 2027. Denne er bygget rundt 13 fokusområder deriblant mangfold, inkludering og integrering, økt læringsutbytte, rask hjelp til dem som trenger det, god infrastruktur og helsefremmende livsstil. Før dagens behandling er det utarbeidet elleve punkter som bystyret skal si sin mening om. Alf Gottfred Møll fra Fremskrittspartiet er saksordfører.

Det ble besluttet å ta en kort pause før gjennomgangen av de siste punktene i kommuneplanen. Etter ti minutter fortsatte gjennomgangen en time til.