Bystyret 19. februar 2015

PS 7/15: Salg eller leie av båtplasser i Kastellbukta til Mandal havn

I oktober vedtok bystyret å utsette saken om Kastellbukta da den kom opp der med et ønske om at rådmannen skulle utrede mulighetene for at Mandal havn kunne kjøpe båtplassene. Kommunalsjef for byutvikling tok umiddelbart kontakt med Mandal javn for å tilby salg av rettighetene til å bygge ut Mandal kommunes båtplasser i Kastellbukta.

Nå har havnestyret og havnefogden kommet med sine vurderinger og nå er det bystyret med saksordfører Stein Inge Dahn fra Venstre som skal komme til et eventuelt nytt vedtak.