Bystyret 19. februar 2015

Tilbake til arkiverte møter

PS 6/15: Nye lokaler for kvalifiseringsenheten

Rådmannen har lenge sett et behov for å løse de vanskelige arbeidsforholdene til Kvalifiseringsenheten (KVA) og har i tidligere saker lagt frem forslag til løsninger. Rådmannen mener det er svært viktig å samle KVA på en lokasjon når det nå er kommet til et punkt hvor dagens lokaler ikke tilfredsstiller Arbeidstilsynets krav. Dette sett i sammenheng med at man ikke kan forvente å leie alle lokalene videre. Økonomisk er det dermed et fornuftig tidspunkt å vurdere mulige løsninger for den videre driften av KVA.

Et av forslagene er å samlokalisere dagens avdelinger i et felles lokale. Siril Follerås Engedal fra Senterpartiet orienterer om saken.

Det ble også her besluttet å ta en kort pause for å gi en mulighet for partiene til å diskutere innad i gruppen alternativene før den videre behandlingen og voteringen.

Ansvarlig redaktør:
Svanhild Eid

Teknisk ansvarlig:
Alf Otto Fagermo

Denne tjenesten leveres av Radio Metro Sørlandet på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2019. Radio Metro Sørlandet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo