Bystyret 18. desember 2014

PS 165/14: Høring strategiplan SSHF 2015-2017

Sørlandet sykehus Sørlandet Sykehus HF har siden april 2013 arbeidet med Strategiplan 2015-2017. I sitt høringsbrev datert 05.09.14 ber SSHF høringsinstansene om å gi tilbakemelding både på planprosess og innhold i høringsdokumentet. Sykehuset har bedt om at høringsinnspillene gis i egen mal. Malen følger kapittelinndelingen i strategiplanen. Siden mange av områdene behandles flere steder i planen, ut fra noe forskjellig innfallsvinkler, bærer også høringsinnspillene preg av noe gjentakelse. Dette er forsøkt begrenset ved å bruke henvisninger.

Arbeidet med Strategiplanen har skjedd parallelt med Utviklingsplan 2030 og grunnlagsarbeid fra utviklingsplanen har vært benyttet som bakgrunn i arbeidet med Strategiplan 2015–2017. Mandal kommunes høringsinnspill til strategiplanen bygger også på de faglige vurderinger som fremkommer i høringsinnspillene til Utviklingsplan 2030. Høringsuttalelsen er basert på innspill fra Helsenettverket i Lindesnesregionen samt enhetene i helse og omsorg.

Alf Gottfred Møll fra Fremskrittspartiet orienterer om saken.