Bystyret 9. oktober 2014

PS 129/14: Høringsuttalelse LIM-planen

LIM-planen
Mandal kommune har med interesse mottatt høringsutkastet til LIM-planen – regional plan for likestilling, inkludering og mangfold på Agder 2027. Fristen for å gi høringsuttalselse gikk egentlig ut 1. oktober, men Mandal kommune har fått utsatt frist slik at de rakk å behandle saken under bystyremøtet.

Fylkeskommunene i Agder arbeider med en felles helhetlig likestillingsplan. LIM-planen har en visjon om et likestilt, inkluderende og mangfoldig Agder. I høringsbrevet står det at fylkespolitikerne prioriterer dette arbeidet høyt fordi økt likestilling vil føre til bedre levekår og bedre bruk av de menneskelige ressursene på Agder. Varaordfører Even Tronstad Sagebakken orienterer om saken.