Bystyret 9. oktober 2014

PS 128/14: Betalt/ubetalt spisepause for ansatte i Mandal kommune

matpakkeI Mandal kommune har alle ansatte betalt spisepause, og har tilpasset arbeidstid etter det. Paul Storholt, FRP, ba i bystyrets møte 19.06.14 om at det legges fram en sak til bystyret som vurderer mulighetene til økonomiske innsparinger ved å endre spisepausen for ansatte fra betalt til ubetalt pause.

I bystyresalen for dette møtet satt det en rekke vararepresentanter fordi en god del av representantene som sitter i bystyret til vanlig erklært inhabile. Ordfører Tore Askildsen startet med en orientering i forhold til habiliteten.