Bystyret 19. juni 2014

PS 101/14: Normaler for uteområder i Mandal kommune

Mandal Bystyre vedtok 04.12.2003 ”Kommunale retningslinjer for omfang og kvalitet av
anlegg for barn og unge”. Retningslinjene som var en enkel beskrivelse av utforming av lekearealer etc., gav liten
informasjon om krav til utforming og kvalitet. Det er eksempler på at kommunen har overtatt uteområder som til dels er lite bruksvennlige, dels har kort levetid og høye driftskostnader. Det har derfor vært nødvendig å utarbeide nye normaler for uteområdene i Mandal kommune. Som grunnlag for utarbeidelsen har vi fått benytte oss av Kristiansand kommunes «Normaler for utomhusanlegg i Kristiansand kommune». Saken starter som i planutvalget, med et spørsmål om habilitet.