Bystyret 24. april 2014

PS 52/14: Tilslutning til nullvisjonsprosjekt og prosjekt trafikksikker kommune

nullvisjonen

I februar ble det vedtatt i driftsstyret at det skulle lages en sak om tilslutning til Nullvisjonsprosjektet og prosjektet trafikksikker kommune i regi av Trygg Trafikk. Arbeid med Nullvisjon og Trafikksikkerhet har vært organiserte prosjekter regionvis i lengre tid på Agder i samarbeid med kommunene og fylkeskommunen.

Bjørn Ivar Birkeland og Egil Strømme startet bystyremøtet med en presentasjon av nullvisjonsprosjektet og prosjekt trafikksikker kommune.

Senere i møtet ble selve saken tatt opp med en orientering av saksordfører Ingvild Thorsvik fra Venstre.

Glenn Faannessen

Denne tjenesten leveres av Metro Sør på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2018. Metro Sør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.