Bystyret 20. februar 2014

Tilbake til arkiverte møter

PS 26/14: Statlige midler til barne- og ungdomstiltak i Mandal

I et rundskriv sendt ut høsten 2013 fra Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet ble det informert om en statlig tilskuddsordning til private og offentlige instanser, frivillige organisasjoner og grupper. Denne tilskuddsordningen skal være et virkemiddel for å bedre mulighetene for at flere barn og ungdom skal få delta på flere ferie- og fritidsaktiviteter uavhengig av foreldrenes inntekt og sosiale situasjon. Søknadsfristen er 1. mars og saken ble behandlet i driftsstyret i den 11. februar. Ordfører Tore Askildsen orienterer om saken.

Flere av bystyrerepresentantene reagerte på måten saken ble behandlet på og ikke minst på manglende informasjon. De bad derfor om en pause for å gjennomgå de to søknadene som til slutt stod igjen fra kommunens side. Etter pausen fortsatte debatten.

Ansvarlig redaktør:
Svanhild Eid

Teknisk ansvarlig:
Alf Otto Fagermo

Denne tjenesten leveres av Radio Metro Sørlandet på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2019. Radio Metro Sørlandet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo