Bystyret 16. januar 2014

PS 129/14: Politisk likestillingsutvalg i kommunen

likestilling
Politisk samordningsgruppe, PSG, for Regionplan Agder 2020 har fattet vedtak om å etablere ”Agdermodellen for likestilling”. Modellen skal sikre politisk forankring, systematisk og kunnskapsbasert arbeid og samhandling mellom kommuner og regionråd på likestillingsfeltet.

Politisk samordningsgruppe anbefaler derfor alle kommunene på Agder om å plassere ansvaret for likestillingspolitikk i et politisk utvalg – som i denne sammenheng betegnes som kommunens likestillingsutvalg. Saksordfører er varaordfører Even Sagebakken fra Arbeiderpartiet.