Bystyret 16. januar 2014

PS 128/14: Endringer i alkoholregelverket – Høring

Norges loverPå bakgrunn av stortingsmelding 30 (2011-2012) ”Se meg! En helhetlig rusmiddelpolitikk” har Helse og omsorgsdepartementet sendt forslag til endringer i alkoholregelverket til høring. Det er først og fremst forslaget til nasjonale krav til kommunens reaksjon ved brudd på alkoholloven som vil føre til endringer i kommunens praktisering av alkoholloven. De andre endringene vil i liten grad føre til endringer i kommunens praktisering. Ordfører Tore Askildsen orienterer om saken.