Bystyret 16. januar 2014

PS 123/14: E-kommunestrategiprosjektet i Det Digitale Vestre Agder – Ny behandling

ddva

I bystyremøtet den 18. april 2013 ble det først nevnt om Det Digitale Vestre Agder, men på den tiden ble det forutsatt at alle de 11 kommunene ville bli med på den nye strategien for DDV. Nå, 10 måneder senere, stiller saken seg litt annerledes. Saksordfører er Alf Erik Andersen fra FrP.

Bystyret valgte igjen å ta en pause, denne gangen selve hovedpausen i møtet før de gikk til vurdering og votering av saken.