Bystyret 16. januar 2014

PS 120/14: Forslag til planprogram E39 Døle Bro – Livold

Døle bro
Statens vegvesen ønsker å starte opp arbeidet med kommunedelplan med konsekvensutredning og legger forslag til planprogram ut på høring. Kommunedelplanen skal resultere i valg av korridor for firefelts veg med skiltet hastighet 100 km/t fra Døle bru i Mandal kommune til Livold i Lindesnes kommune. Høringsfrist er 15. januar 2014, Mandal kommune har fått utsettelse til etter bystyremøtet 16. januar. Saksordfører er Kenneth Hjorth Rafaelsen fra Arbeiderpartiet, men Ole Guttorm Ihme fra Høyre hadde et innlegg helt i starten i forhold til habilitet rundt denne politiske saken.