Bystyret 7. november 2013

PS 105/13: Tiltaksprogram for vannområdet Mandal-Audna

Stig Skjævesland
Vannforskriften pålegger norske myndigheter å etablere regionale forvaltningsplaner for alle vannmiljøer. Ca. 15. oktober lages første utkast til tiltaksprogram for vannområdet. I løpet av november skal utkastet presenteres og behandles i de sju kommunestyrer/bystyrer. Innen 15. desember skal vannområdets styringsgruppe vedta forslaget som skal sendes til Agder vannregion. Saksordfører er Hanne Merethe Nøding, men etter orienteringen fra ordfører, er det Stig Skjævesland, prosjektleder (bildet) for vannområdene Mandal-Audna og Lygna som gir en presentasjon av tiltaksprogrammet.