Bystyret 7. november 2013

PS 102/13: Valg av visjon – Kommuneplan 2014-2026

mandalkommunevisjon
Tidlig i kommuneplanprosessen ble det bestemt at en skulle sette i gang et arbeid med å utforme en ny visjon for Mandal kommune. Denne skulle gi større bevissthet om hvem kommunen er og hva den står for. I desember ble det arrangert et seminar i Buen med vekt på utvikling av visjon og fremtidsbilder for 2030. Deltakerne, nesten 80 personer, foreslo 3 tema hver som de mente var viktige. Etter hvert kom styringsgruppa frem til at dagens visjon fortsatt er aktuell. Ordfører Tore Askildsen fra KrF orienterer om saken.