Bystyret 20. juni 2013

PS 53/13: Ombygging av Mandal sykehus og kjøp av lokale til Spiggeren legesenter

I fjor vedtok bystyret å utvikle det tidligere sykehusbygget til det planlagte Lindesnesregionens Medisinske senter. Men det har senere vist seg at lokalene ikkke har en slik standard og romløsning til å etablere et døgntilbud for øyeblikkelig hjelp der. Det vil bli nødvendig med en ombygging. Det er også et krav til faglig kompetanse ved senteret og det har blitt foreslått at Spiggeren legesenter kan flytte sin drift til Mandal sykehus hvis de får solgt sine lokaler som de eier per i dag.
Saksordfører Siril Engedal fra Venstre.
[ca_audio url_mp3=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/PS53-13.mp3″ url_ogg=»» skin=»regular» align=»none»]