Bystyret 18. april 2013

Tilbake til arkiverte møter

RS 17/13: Sluttrapport Mandal mot toppen februar 2013

sak1713Mandal kommune er blant de beste kommunene i landet på tjenesteproduksjon. Gjennom årlige medarbeiderundersøkelser viser medarbeiderne at de trives. Organisasjonen har lavt sykefravær og brukerundersøkelser innen ulike tjenesteområder viser at brukerne av tjenestene i hovedsak er fornøyde. Kommunen har imidlertid en stor utfordring når det gjelder økonomien. Gjeldsgraden er stor, og vil bli merkbart større de nærmeste årene. Dette vil ha innvirkning på driftsbudsjettet og få betydning for tjenestetilbudet til brukere og innbyggere. Opprinnelig hovedmål for prosjektet Mandal mot Toppen var å bedre tjeneste tilbudet for å komme helt i Norgestoppen. Målsettingen ble endret til ”overordnet målsetting er sterkt fokus på økt kostnadseffektivitet i tjenesteproduksjonen”.

[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/M17-13.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]

Ansvarlig redaktør:
Svanhild Eid

Teknisk ansvarlig:
Alf Otto Fagermo

Denne tjenesten leveres av Radio Metro Sørlandet på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2019. Radio Metro Sørlandet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo