Bystyret 18. april 2013

Tilbake til arkiverte møter

Notat fra ordfører om mulig lokalisering av fengsel i Mandal

Kriminalomsorgsavdelingen i Justisdeptartementet holder på med en utredning om fengselsstruktur og kapasitetsbehov, som vil inngå i deres budsjettarbeid. Det vil imidlertid ikke bli gjort noen vedtak knyttet til dette før i forbindelse med statsbudsjettet for 2014, og lokaliseringsspørsmålet kommer antakelig etter dette.

Det er stor enighet blant ordførerne i Agder om at en vil stå sammen for å sikre en lokalisering av et nytt fengsel i Agder. Fylkesordførerne m.fl. har understreket at en ikke må komme i en situasjon som gjør at kommunene settes opp mot hverandre på en slik måte at vi mister slagkraft utad i forhold til besluttende myndigheter.
[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/m-fengsel.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]

Ansvarlig redaktør:
Svanhild Eid

Teknisk ansvarlig:
Alf Otto Fagermo

Denne tjenesten leveres av Radio Metro Sørlandet på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2019. Radio Metro Sørlandet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo