Bystyret 15. mai 2013 (Ordinært møte) Kristiansand kommune

SAK 55/13: Plasthallen på Gimlebanen – vurdering av kommunalt kjøp

odder650

Under behandlingen av interpellasjon i bystyret 10. april oppstod det usikkerhet omkring de faktiske forholdene vedrørende kommunens leie av plasthall til det midlertidige Gimlebadet. Formannskapet ba derfor rådmannen i møte 17. april om å fremme en sak til bystyret ved første anledning for endelig å avklare spørsmålet om en eventuell kommunal overtakelse av hallen.

[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/5513.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-

player» autoplay=»false»]