Bystyret 23. november 2016 (Ordinært møte)

SAK 156/16: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, om «Opprettholde stillingen som kreftkoordinator i Kristiansand kommune»

Interpellanten viser til at over 200 kommuner i Norge har kreftkoordinator. Men nå i høst har kommunen valgt å kutte stillingen som følge av at kreftkoordinatoren i Kristiansand i sommer trakk seg «av personlige årsaker».

I likhet med flere andre politikere og kilder som Fædrelandsvennen snakket med i september, mener representanten at denne administrative beslutningen om å kutte stillingen ikke kan bli stående.

Interpellanten spør derfor om ordføreren synes avgjørelsen om at stillingen som kreftkoordinator i Kristiansand kommune skal og må avgjøres av bystyret.