Bystyret 26. oktober 2016 (Ordinært møte)

SAK 142/16: Sommerskole som en forsøksordning i Kristiansand kommune

I Handlingsprogrammet for 2016 – 2019 vedtok bystyret et verbalforslag om at administrasjonen skulle utrede innhold, organisering og kostnader ved innføring av sommerskole som en forsøksordning i Kristiansand og fremme en sak i løpet av våren 2016.

Det beklages at saken ikke ble fremmet innen tidsfristen. I denne saken har oppvekstdirektøren skissert et mulig rammeverk for en sommerskole i Kristiansand. Forutsatt at bystyret vedtar rammeverket og at det bevilges midler, vil et mer detaljert innhold bli utarbeidet og fremmet for oppvekststyret.

Glenn Faannessen

Denne tjenesten leveres av Metro Sør på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2018. Metro Sør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.